nieuws

Klaes Hoekstra huilt uit met EK Huilebalkjes

Nieuws

BEDUM – Inspelen op het EK-voetbal kan ook wanneer Oranje is uitgeschakeld. Dat bewijst Klaes Hoekstra. Hij introduceert vanaf vandaag EK Huilebalkjes.

Klaes Hoekstra huilt uit met EK Huilebalkjes

BEDUM – Inspelen op het EK-voetbal kan ook wanneer Oranje is uitgeschakeld. Dat bewijst Klaes Hoekstra. Hij introduceert vanaf vandaag EK Huilebalkjes.

Bakker Klaes Hoekstra uit Bedum: ‘Wanneer er iemand is die het betreurt dat Oranje de kwartfinale niet heeft gehaald dan zijn dat de medewerkers van bakkerij Hoekstra uit Bedum. Niet alleen vanwege de ”handel” maar nog meer voor het saamhorigheidsgevoel van alle fans welke wij nu zullen moeten missen. Vele leuke producten zoals de T-shirtjes van briochedeeg. uiteraard met rugnummer, de Oranje tompoucen en soezen, het hoeft allemaal niet meer!

Pleister
De grasmat in de winkel met daarop de geschilderde lijnen is nu ook overbodig en wij gaan weer over tot de orde van de dag. Uithuilen en je verlies nemen. Daarom vanaf vandaag een week lang als pleister op de wond: de EK Huilebalkjes. Hij voegt daar nog aan toe… en verder willen ik er niet over praten. Het EK Huilebalkje is een amandelcake, 9 bij 3 en 1,5 centimeter hoog. De huilebalkjes zijn afgewerkt met oranjedip en chocolade. ‘Het product stelt niks voor, maar het spel zaterdag ook niet, dus de klant kan ook niks verwachten’, zegt hij lachend. De EK Huilebalkjes kosten €1,95 per vier stuks.

 
 

Reageer op dit artikel