nieuws

Na tien jaar weer broodjes op Eper Broodjeszolder

Nieuws

EPE – Epenaren kunnen weer brood kopen op de Broodjeszolder aan de Markt 33 in Epe. Sinds enkele weken hebben klanten de mogelijkheid om naast het drinken van een kopje koffie en het eten van een belegd broodje in het nieuw ingerichte winkelgedeelte brood te kopen.

Na tien jaar weer broodjes op Eper Broodjeszolder

EPE – Epenaren kunnen weer brood kopen op de Broodjeszolder aan de Markt 33 in Epe. Sinds enkele weken hebben klanten de mogelijkheid om naast het drinken van een kopje koffie en het eten van een belegd broodje in het nieuw ingerichte winkelgedeelte brood te kopen.

Ook zijn er potjes jam en truffels verkrijgbaar en kunnen er feesttaarten voor verjaardagen besteld worden. De uitbreiding van het assortiment brengt een aantal veranderingen met zich mee. ‘De grote leestafel is verplaatst naar de andere kant van de zolder. Daarvoor in de plaats staat nu namelijk de oude toonbank van Luxe bakkerij van Dongen’, laat eigenares van de Broodjeszolder Boukje Lycklama à Nijeholt dagblad De Stentor weten.

Luxe bakkerij van Dongen
Het brood wordt afgenomen van Luxe bakkerij van Dongen uit Nunspeet, welke haar vestiging in Epe zag verdwijnen wegens huisvesting en logistieke redenen.  Het is ruim tien jaar geleden dat er brood verkrijgbaar was aan de markt 33. Reden genoeg voor Lycklama à Nijeholt om daar nu verandering in te brengen. ‘Er waren eerst genoeg bakkers in Epe, maar toen Van Dongen vertrok zag ik kans om het over te nemen. Het is ontzettend leuk dat we het kunnen combineren.’

In het eetgedeelte mag gerookt worden, in het winkelgedeelte mag dit niet. Deze week start de Broodjeszolder met tal van leuke aanbiedingen. ‘Iedereen is van harte welkom op de vernieuwde Broodjeszolder’, zegt Lycklama à Nijeholt. 
  
 

Reageer op dit artikel