nieuws

Filmpje van het 6 miljoenste Gildekorn

Nieuws

SEVENUM – Echte Bakker Gommans uit Sevenum bakt deze week het 6 miljoenste Gildekorn-brood. Vier jaar geleden introduceerde de Echte Bakker dit donkere brood. Op de Limburgse tv bakt Gommans het Gildekornbrood.

Filmpje van het 6 miljoenste Gildekorn

SEVENUM – Echte Bakker Gommans uit Sevenum bakt deze week het 6 miljoenste Gildekorn-brood. Vier jaar geleden introduceerde de Echte Bakker dit donkere brood. Op de Limburgse tv bakt Gommans het Gildekornbrood.

Om dit bijzondere jubileum te vieren heeft Marc Cuypers van Zeelandia, de grondstofleverancier van het Gildekornbrood, de baal die het 6 miljoenste brood moet gaan opleveren speciaal afgeleverd bij Joep (foto) en Bas Gommans in Sevenum. Deze Echte Bakker begon vier jaar geleden als eerste met het Gildekorn-brood.

De regionale omroep L1 maakte een radioverslag en een filmpje over dit feit.

Bekijk het filmpje (u ziet eerst reclame van een rederij)

 

 

Reageer op dit artikel