nieuws

Echte Bakker Meinders houdt open huis

Nieuws

ALMELO – Echte Bakker Meinders houdt zaterdag 17 mei open huis in de nieuwe bakkerij op het bedrijvenpark Twente in Almelo.

Echte Bakker Meinders houdt open huis

ALMELO – Echte Bakker Meinders houdt zaterdag 17 mei open huis in de nieuwe bakkerij op het bedrijvenpark Twente in Almelo.

Alle klanten van de vijf winkels van Echte Bakker Meinders in Rijssen, Markelo, Almelo, Nijverdal en Wierden zijn hiervoor uitgenodigd. Zij en alle andere belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 15.00 uur in de moderne bakkerij, die gevestigd is op het adres Bedrijvenpark Twente 324.  ‘Het beste kunnen onze klanten uit Rijssen vanaf het nieuwe stuk autoweg de afslag Wierden Noord nemen’, vertelt Ruben Meinders, die samen met zijn echtgenote Hester het bedrijf runt. ‘Vandaar wordt de route naar de bakkerij met bordjes aangegeven.’

Echte Bakker Meinders heeft een lange geschiedenis. De bakkerij ging steeds over van vader op zoon. Ruben Meinders is inmiddels de 9e generatie van deze bakkerfamilie, die de onderneming leidt. In de winkels is een ruim assortiment brood en banket te vinden. Vooral de Sherry Snitt en Profiterol zijn bijzondere specialiteiten (naar opa’s recept).  

Tijdens het open huis is er van alles te zien en te proeven.

 

Reageer op dit artikel