nieuws

Directeur Verkade naar Aviateur

Nieuws

ZAANDAM – Productiedirecteur Richard Kornet van Verkade verlaat, na zo’n twintig jaar, aan het einde van deze maand het Zaandamse koekjesbedrijf. Hij wordt met ingang van 1 juni algemeen directeur van Aviateur Banketbakkerijen in Broek op Langedijk.

Directeur Verkade naar Aviateur

ZAANDAM – Productiedirecteur Richard Kornet van Verkade verlaat, na zo’n twintig jaar, aan het einde van deze maand het Zaandamse koekjesbedrijf. Hij wordt met ingang van 1 juni algemeen directeur van Aviateur Banketbakkerijen in Broek op Langedijk.

Zijn nieuwe werkgever – een familiebedrijf – telt circa 160 medewerkers en produceert onder meer rondo’s, kano’s, kletskoppen, bokkenpootjes en roze koeken.
Marketingman Kornet is een jaar productiedirecteur geweest bij Verkade. ,,Een mooie baan, maar ik heb het te kort gedaan, dat realiseer ik me. Dat heb ik ook toegegeven aan de medewerkers. Maar deze trein kwam langs. Ik kom in een familiebedrijf waar ik de eindverantwoordelijke ben. Dat trekt me zeer.”
De 45-jarige Assendelver krijgt de leiding over drie vestigingen De Aviateur, Driehoek Banket in Alkmaar en Banketbakkerij Vanderheul in Assen. Naast Nederlandse afnemers exporteert Aviateur naar landen als België, Duitsland en Scandinavië.
 

 

Reageer op dit artikel