nieuws

Brouwer opent tweede winkel in Veendam

Nieuws

VEENDAM – Banketbakkerij Brouwer in Winschoten heeft haar winkelaanbod verdubbeld. Eigenaren Harry en Judith hebben een tweede winkel geopend in Veendam.

Brouwer opent tweede winkel in Veendam

VEENDAM – Banketbakkerij Brouwer in Winschoten heeft haar winkelaanbod verdubbeld. Eigenaren Harry en Judith hebben een tweede winkel geopend in Veendam.

De patisserie zit in het centrum van Veendam. Naast een winkel van 75 vierkante meter, zit er ook een brasserie bij van 100 vierkante meter. Judith Brouwer: ‘We kregen de winkel in de schoot geworpen en die kans hebben we genomen.’ De bedieningswinkel heeft dezelfde inrichting als in Winschoten. Paars is de dominante kleur. Ook de producten (productie vindt plaats in Winschoten) zijn hetzelfde. De soepen en belegde broodjes voor de brasserie worden wel in Veendam gemaakt. Brouwer beschikt eveneens over een terras met 48 zitplaatsen. Binnen is er ruimte voor 68 mensen. Judith en Harry Brouwer heben de zaak overgenomen van Ernst Puik.

Reageer op dit artikel