nieuws

100 procent naturel vakleraar’ met pensioen

Nieuws

ROTTERDAM – Wil Doomen heeft een punt gezet achter zijn loopbaan als vakleraar banketbakken aan het Albeda College in Rotterdam. Wil Doomen heeft 34 jaar lang honderden jongens en meisjes de fijne kneepjes van het banketbakkersvak bij gebracht.

100 procent naturel vakleraar’ met pensioen

ROTTERDAM – Wil Doomen heeft een punt gezet achter zijn loopbaan als vakleraar banketbakken aan het Albeda College in Rotterdam.  Doomen heeft 34 jaar lang honderden jongens en meisjes de fijne kneepjes van het banketbakkersvak bij gebracht.

Hij gaat vervroegd met pensioen. Tijdens de afscheidsreceptie werden beelden uit het rijke banketbakkersleven van Doomen getoond. Ook waren een groot aantal collega’s geïnterviewd die hun mening over collega docent Doomen kenbaar maakten. Hij staat bij hen bekend als een optimistisch persoon, die voor iedereen klaar stond en een graag geziene gast was, vanwege het gebak en de chocoladeproducten die hij links en rechts onder de collega’s uitdeelden.

Gedreven
De collega’s waren vooral gefascineerd door de flair, gedrevenheid en de aandacht voor smaak van Doomen. ‘Een 100 procent naturel vakleraar’. Doomen is door de medewerking aan het vakblad Bakkerswereld ook een landelijke bekendheid in de bakkerij. De lezers kunnen blijven rekenen op zijn recepten en collegiale tips.

 

.

Reageer op dit artikel