nieuws

Vijfde plaats voor BoulangerieTeam

Nieuws

Vijfde plaats voor BoulangerieTeam

Vijfde plaats voor BoulangerieTeam

PARIJS – Het Boulangerie Team hoort bij de beste vijf van de wereld. Tijdens de Coupe du Monde de la Boulangerie in Parijs begin april is Nederland vijfde geworden.

De wereldtitel is gewonnen door Frankrijk (607, 92 punten). De tweede plaats is in de wacht gesleept door Taiwan (579,49 punten) en de derde plaats is veroverd door Italië (578,77 punten). Het Nederlandse team dat debuteerde op de Coupe du Monde bestaat uit: Theodor Prinsen (viennoiserie), Wietse Schiere (groot brood) en François Brandt (sierstuk). Het Nederlandse team behaalde de vijfde plaats met 551,89 punten.

Viennoiserie

Theodor Prinsen is verzekerd van deelname aan de Coupe du Monde de la Boulangerie in 2010. Uit 12 landen is Theodor Prinsen een van de beste vier kandidaten in de categorie viennoiserie. Het team heeft de afgelopen weken hard getraind op het Graafschap College in Doetinchem onder begeleiding van coach/ technisch adviseur Hans Som en docent Richard Jansen.

 

Reageer op dit artikel