nieuws

Rademaker stelt agent aan voor Nederland

Nieuws

CULEMBORG – Richard van de Kletersteeg, van Van de Kletersteeg Trading in Culemborg is aangesteld als exclusieve agent voor Rademaker Nederland.

CULEMBORG – Richard van de Kletersteeg, van Van de Kletersteeg Trading in Culemborg is aangesteld als exclusieve agent voor Rademaker Nederland.

Rademaker geeft aan op deze wijze haar thuismarkt meer aandacht te willen geven. Mascha Maasland, marketing en communicatiemanager bij Rademaker: ‘Door deze zet denken wij de Nederlandse markt beter te kunnen bedienen.’ Relaties van zowel Rademaker als Van de Kletersteeg Trading BV kunnen gebruik maken van het Rademaker Technology Centre (RTC) voor tests en demonstraties. Van de Kletersteeg Trading is bereikbaar op telefoonnummer: 033-253295

 

Reageer op dit artikel