nieuws

Paul Jolink voorzitter Heerlijk & Heerlijk

Nieuws

APELDOORN – Paul Jolink uit Brummen is de nieuwe voorzitter van Heerlijk & Heerlijk. Hij volgt Harry Toeset op. Dat werd bekend gemaakt bij de jaarvergadering, die dinsdag 15 april is gehouden in Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.

Paul Jolink voorzitter Heerlijk & Heerlijk

APELDOORN – Paul Jolink uit Brummen is de nieuwe voorzitter van Heerlijk & Heerlijk. Hij volgt Harry Toeset op. Dat werd bekend gemaakt bij de jaarvergadering, die dinsdag 15 april is gehouden in Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.

Jolink heeft een banketbakkerij in Brummen en ook een winkel in Zutphen. Hij hoopt de vereniging verder uit te bouwen tot een club van actieve ondernemers. Toeset blijft als bestuursmanager in dienst bij Heerlijk & Heerlijk.

Verpakkingslijn

Verder is na tien jaar de huidige verpakkingslijn aangepast en deze heeft nu een modernere uitstraling. De vereniging gaat van twee lijnen naar één verpakkingslijn met veel ruimte voor het eigen logo. De lijn is tijdens deze vergadering aan de leden gepresenteerd en in de loop van het jaar zal een start gemaakt worden met invoering van deze nieuwe verpakking.

Als Lid van Verdienste is Marc Oonk, winnaar van de verkiezing Bakkerij van het Jaar, gekozen vanwege zijn enorme inzet voor collega-banketbakkers binnen de club en zijn inspirerende bijdrages tijdens de werkvergaderingen.

 

Reageer op dit artikel