nieuws

Meebouwen aan school in Guatemala?

Nieuws

HOENSBROEK – Echte Bakker Peter Hagedoren uit Hoensbroek heeft een actie bedacht voor het meefinancieren van een school in Guatemala.

Meebouwen aan school in Guatemala?

HOENSBROEK – Echte Bakker Peter Hagedoren uit Hoensbroek heeft een actie bedacht voor het meefinancieren van een school in Guatemala.

Hij doet dat samen met de Stichting Kinderprojecten Guatemala, waarvan hij penningmeester is. (zie http://www.kinderprojectenguatemala.nl). Voor deze actie is een speciaal schoolbrood ontwikkeld, op basis van de Volwit-mix van Unipro. Het schoolbrood bestaat uit 20 procent Volwit, 20 procent bloem en 60 procent volkorenmeel en kan zowel in de bus als op de vloer gebakken worden. Het Echte Bakkersgilde doneert voor iedere baal Volwit dat het verkoopt 10 euro aan de Stichting Kinderprojecten Guatemala. Ook Unipro ondersteunt deze actie.

Alle bakkers

Deze actie staat ook open voor niet leden van het Echte Bakkersgilde. Andere bakkers die sympathiek staan tegenover deze actie kunnen contact opnemen met het Echte Bakkersgilde: tel 0317-424342. Zij ontvangen dan ook twee winkelposters en de receptuur van dit schoolbrood.

 

Reageer op dit artikel