nieuws

Margreet van Harn weg bij NBC

Nieuws

WAGENINGEN – Margreet van Harn vertrekt als directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij heeft aangegeven om persoonlijke redenen te stoppen met de functie die zij in september 2007 had aanvaard.

Margreet van Harn weg bij NBC

WAGENINGEN – Margreet van Harn vertrekt als directeur van het Nederlands Bakkerij Centrum. Zij heeft aangegeven om persoonlijke redenen te stoppen met de functie die zij in september 2007 heeft aanvaard.

Dit heeft het NBC via een persbericht bekendgemaakt. Het bestuur van het Nederlands Bakkerij Centrum zegt haar vertrek te betreuren, maar respecteert haar besluit. Het bestuur verwacht spoedig een interim-directeur aan te stellen die voor een korte periode de dagelijkse leiding op zich neemt. In de tussentijd gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe directeur die vervolg geeft aan de koers die onder leiding van Margreet van Harn is ingezet.

Taken
Het NBC heeft als uitgangspunten geformuleerd dat het dichtbij de bakker staat en het kloppend hart wil zijn van de bakkerijbranche. De nieuwe directeur krijgt als taak NBC te laten uitgroeien tot een onafhankelijk expertisecentrum waar bakkers terecht kunnen voor brede ondersteuning en dat een platform biedt voor uitwisseling van kennis, kunde en inspiratie.

Voor de komst van Margreet van Harn was Hans Koster twee jaar interimdirecteur. Hij trad aan na het vertrek van Jan Westenbroek. Koster werkt inmiddels bij Hema.

 

Reageer op dit artikel