nieuws

Lekkerste bonbon van Nederland weer van start

Nieuws

ZEVENBERGEN – Chocolatiers van Nederland kunnen zich tot 30 april inschrijven voor de wedstrijd ‘De lekkerste bonbon van Nederland 2008’. De deelnemers zijn vrij in het inzenden van de bonbons.

Lekkerste bonbon van Nederland weer van start

ZEVENBERGEN – Chocolatiers van Nederland  kunnen zich tot 30 april inschrijven voor de wedstrijd ‘De lekkerste bonbon van Nederland 2008’. De deelnemers zijn vrij in het inzenden van de bonbons.

Het mogen speciaal voor deze wedstrijd ontwikkelde bonbons zijn, of bonbons uit het bestaande assortiment. De eerste ronde vindt op zondag 1 juni plaats bij Belcolade Nederland in Zevenbergen. Tien deelnemers gaan door naar de tweede ronde, die op 3 september bij het Belgische hoofdkantoor van Belcolade in Ermbodegem (bij Aalst) wordt gehouden. Uiteindelijk strijden vijf deelnemers tijdens de ‘Kunsthal kookt’ in Rotterdam (26 tm 28 september) in de finale om de eerste prijs. Daar wordt ook een ‘publiekswinnaar’ gekozen. Vorig jaar werd de wedstrijd voor het eerst gehouden. Winnaar was Hein Geers.

Prijzen

De winnaar krijgt een 8-daagse reis voor twee personen naar Peru, inclusief een persoonlijke rondleiding op een cacaoplantage. Verder zijn er geldprijzen beschikbaar van €1000,- voor de publiekswinnaar, €750,- voor de nummer twee en €500,- voor de nummer drie.
Voor meer informatie: www.lekkerstebonbon.nl

 

Reageer op dit artikel