nieuws

Echte Bakker Keurhorst Ondernemerstalent 2008

Nieuws

HILVERSUM – De aanmoedigingsprijs voor ondernemers die na 1 januari 2004 als zelfstandig ondernemer zijn gestart, werd tijdens het Nationaal Bakkerij Gala op dinsdagavond 8 april voor het eerst uitgereikt en ging naar Echte Bakker Keurhorst uit Apeldoorn.

Echte Bakker Keurhorst Ondernemerstalent 2008

HILVERSUM – De aanmoedigingsprijs voor ondernemers die na 1 januari 2004 als zelfstandig ondernemer zijn gestart, werd tijdens het Nationaal Bakkerij Gala op dinsdagavond 8 april voor het eerst uitgereikt en ging naar Echte Bakker Keurhorst uit Apeldoorn. 

Hans Keurhorst zei in de Hilversumse Studio 21 in een eerste reactie sprakeloos te zijn en ‘alles te danken’ te hebben aan zijn team. Keurhorst moest de stijd aan met banketbakkerij Smeets uit Spijkenisse (2e), Brood en Banketbakkerij Ehrenhard Nijverdal (3e) en Banketchocolaterie Hendriksen Baarn (4e).

Hans en Marina Keurhorst namen begin 2007 bakkerij Ten Veen aan de Asselsestraat in Apeldoorn over. Eén van de redenen om mee te doen, was dat ze wilden weten waar ze staan om door te kunnen groeien. Met deze overwinning lijkt dat te lukken want Hans en Marina Keurhorst krijgen gedurende een bepaalde periode managementondersteuning aangeboden van Beko Advies. De jurering is in grote lijnen gelijk aan die van de Bakkerij van het Jaar verkiezing.

Einduitslag

Echte Bakker Keurhorst Hans en Marina Keurhorst  832 punten
Banketbakkerij Smeets Roel en Stefani Smeets 825 punten
Brood en Banketbakkerij Ehrenhard Christiaan en Gerlinda Lorkeers 822 punten
Banketchocolaterie Hendriksen Ronald van Rooijen 730 punten
 

Reageer op dit artikel