nieuws

Banketbakker Onnink steunt Wereld Natuur Fonds

Nieuws

EDE – Bij Banketbakkerij Onnink in Ede ontmoette de Panda vrijdagavond de IJsbeer. Met deze ontmoeting hebben de regionale vrijwilligers van het Wereld Natuur Fonds (WNF), samen met Onnink, de campagne ‘Kies voor een levende zee’ afgesloten.

Banketbakker Onnink steunt Wereld Natuur Fonds

EDE – Bij Banketbakkerij Onnink in Ede ontmoette de Panda vrijdagavond de IJsbeer.  Met deze ontmoeting hebben de regionale vrijwilligers van het Wereld Natuur Fonds (WNF), samen met Onnink, de campagne ‘Kies voor een levende zee’ afgesloten.

Gedurende de campagne verkocht Banketbakkerij Onnink de speciaal gemaakte WNF-bonbons met afbeeldingen van verantwoord gevangen vis en het pandalogo. Ook het WNF-kantoor in Zeist bestelde dit bijzondere zeebanket voor zijn relaties. In totaal gingen ruim driehonderd doosjes over de toonbank.

Zeebanket

‘Met veel plezier en inzet hebben wij meegewerkt aan de actie om op deze wijze bij te dragen aan de doelstellingen van het WNF’, zegt eigenaar Bernard Onnink. Ook het WNF is blij met de actie. ‘De creatieve vondst van Banketbakkerij Onnink om zeebanket te maken van chocolade laat zien hoe ook lokale ondernemers op een toepasselijk manier kunnen inspelen op onze landelijke campagnes’, zegt Marc van den Tweel, directeur Marketing en Communicatie van het WNF. ‘Ik hoop dat het voorbeeld van Banketbakkerij Onnink ook andere ondernemers zal inspireren om ook eens aan te haken bij onze campagnes.’

Tegelijkertijd met de afsluiting van de campagne is de nieuwe bewustwordingscampagne ‘Draag bij aan een witte Noordpool’ onder de aandacht van het winkelend publiek gebracht.

 

Reageer op dit artikel