nieuws

Bakkerswereld reikt beachcruisers uit

Nieuws

Bakkerswereld gaf tijdens de Bakkerij Dagen (2, 3 en 4 maart) elke beursdag een fraaie beachcruiser weg. Bezoekers konden kans maken op de trendy fiets door de passende sleutel uit een ton te graaien. 930 beursbezoekers deden een poging. De winnaars hebben onlangs de fietsen uitgereikt gekregen.

Bakkerswereld reikt beachcruisers uit

Bakkerswereld gaf tijdens de Bakkerij Dagen (2, 3 en 4 maart) elke beursdag een fraaie beachcruiser weg. Bezoekers konden kans maken op de trendy fiets door de passende sleutel uit een ton te graaien. 930 beursbezoekers deden een poging. De winnaars hebben onlangs de fietsen uitgereikt gekregen.

De winnaars waren al langer bekend. Maar onlangs heeft Bakkerswereld de fraaie fietsen overhandigd aan de geluksvogels Hans Vlielander, Bakkerij Vlielander in Nieuw-Beijerland, Saskia Arendsen, Jos de Bakker, Silvolde en Jeroen van Oosterwijk, Bakkerij Merks in Gemert.
 

Saskia Arendsen uit Silvolde, werkzaam bij Bakker Jos de Bakker in Silvolde.

 

Winnaar Jeroen van Oosterwijk met zijn kinderen, Bakkerij Merks in Boekel

 

Koos Mersch, hij heeft het juiste sleuteltje uit de bak gepakt,  van Echte bakker Vlielander in Nieuw Beijerland.
 

 

 

Reageer op dit artikel