nieuws

Winnaars Gouden Gard op bezoek bij de koningin

Nieuws

GOUDA – Een taart maken voor de koningin is voor veel patissiers een droom. Voor drie jonge banketbakkers komt die droom binnekort uit. Zij zijn aangewezen om de jaarlijkse Moederdagtaart te maken voor de koningin.

Winnaars Gouden Gard op bezoek bij de koningin

GOUDA – Een taart maken voor de koningin is voor veel patissiers een droom. Voor drie jonge banketbakkers komt die droom binnekort uit. Zij zijn aangewezen om de jaarlijkse Moederdagtaart te maken voor de koningin.

De NBOV heeft de winaars van de Gouden Gard aangewezen voor de eervolle taak. Chiel Hogenboom (Vermeer, Lisse) won goud, Mandy van Buël (Jacques van Bragt, Geldrop) won zilver en Monique Rab (Dunya’s Taartenatelier, Rotterdam) eindigde derde. De taart wordt aangeboden op vrijdag 9 mei op Paleis Huis ten Bosch. De taart wordt aangeboden namens alle ambachtelijke brood- en banketbakkers aan de koningin omdat zij de beschermvrouwe van de NBOV is.

Reageer op dit artikel