nieuws

Weer vers brood in Beckum

Nieuws

BECKUM – Binnenkort is er weer vers brood te koop in Beckum. Aan de Pastoor Ossestraat begint Yvonne Olde Nordkamp een bakkerswinkel. Het brood en de aanverwante artikelen die ze er gaat verkopen, worden geleverd door bakker Ter Avest uit Delden.

Weer vers brood in Beckum

BECKUM – Binnenkort is er weer vers brood te koop in Beckum. Aan de Pastoor Ossestraat begint Yvonne Olde Nordkamp een bakkerswinkel. Het brood en de aanverwante artikelen die ze er gaat verkopen, worden geleverd door bakker Ter Avest uit Delden.

De nieuwe bakkerswinkel komt in de plaats van De Kiekerie, een winkel in cadeau-artikelen, woondecoratie, bloemen en sieraden. In hetzelfde pand – de voormalige smederij annex ijzerwarenzaak van Oude Nordkamp (bijnaam ‘de Smid’), tegenover het Wapen van Beckum – zit JPB Reclame, een bedrijf in relatiegeschenken en promotieartikelen.

Marscha Pot runde De Kiekerie en JPB Reclame samen het haar vader Johan tot diens overlijden, vorig jaar. Voor dochter Marscha (34) was de dood van haar vader reden om te stoppen met De Kiekerie. ‘Ik kan niet twee dingen tegelijk doen. Ik ga me nu volledig toeleggen op JPB Reclame.’ Ze benadrukt dat JPB Reclame gewoon op de oude plek blijft zitten, inclusief showroom. Alleen de winkelruimte krijgt een nieuwe bestemming.
Als inwoner van Beckum is Marscha Pot blij met de nieuwe bakkerswinkel. ‘Een goed initiatief. Want het is toch jammer dat er qua winkelvoorzieningen in het dorp niets meer is.’

Reageer op dit artikel