nieuws

Van Dongen maakt lekkerste worstenbroodje

Nieuws

OISTERWIJK – Bakkerij Cees van Dongen uit Made heeft het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Van Dongen won woensdagavond in Oisterwijk de twaalfde editie van de verkiezing van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Van Dongen maakt lekkerste worstenbroodje

OISTERWIJK – Bakkerij Cees van Dongen uit Made heeft het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Van Dongen won woensdagavond in Oisterwijk de twaalfde editie van de verkiezing van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje.

Eigenaar Kees van Dongen: ‘De laatste keer dat we wonnen was in 2003. Het werd wel weer tijd voor een herhaling’, zegt hij lachend. ‘Maar zo gemakkelijk is het niet. We hebben veel geoefend. Ook hebben we de receptuur aangepast na opmerkingen van de jury. Zo hebben we het brood minder zoet gemaakt.

Tweede
De winnaar van vorig jaar Ger Ligthart uit Made werd tweede. De derde plaats werd een prooi voor Dennis de Jong uit Breda. In totaal deden 65 Brabantse bakkers en slagers aan de wedstrijd mee. De wedstrijd werd georganiseerd door Omroep Brabant.

Reageer op dit artikel