nieuws

Paasbroodtrofee voor Banketbakkerij Ekkelenkamp

Nieuws

ZWARTSLUIS – Het Paasbrood van Banketbakkerij Ekkelenkamp & zoon uit Zwartsluis is in de smaak gevallen bij Marketing Productgroepen. Het orgaan, waar 50 brood- en banketbakkers bij zijn aangesloten, kende het bedrijf uit Zwartsluis de wisselbeker toe.

Paasbroodtrofee voor Banketbakkerij Ekkelenkamp

ZWARTSLUIS – Het Paasbrood van Banketbakkerij Ekkelenkamp & zoon uit Zwartsluis is in de smaak gevallen bij Marketing Productgroepen. Het orgaan, waar 50 brood- en banketbakkers bij zijn aangesloten, kende het bedrijf uit Zwartsluis de wisselbeker toe.

Marketing Productgroepen richt zich voornamelijk op kwaliteitsverbetering, productvergelijking, uitwisseling van productideeën en receptuur en het optimaliseren van dienstverlening en management. Met als doel een nog betere kwaliteit en service verlenen aan de consument.

Brood en banketbakkerij Ekkelenkamp heeft op alle punten meer dan gemiddeld gescoord en kreeg de jaarlijkse wisseltrofee, verbonden aan een bijzonder product. In dit geval bleek dat het Paasbrood. De jury bleek vol lof over de smaak, het uiterlijk en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Reageer op dit artikel