nieuws

Open dagen bij Van Vessem & Le Patichou

Nieuws

HAARLEM – Van Vessem & Le Patichou houdt op 15 en 16 maart twee open dagen in de Bakkerij in Haarlem. De bakkerij is die dagen in volle productie.

Open dagen bij Van Vessem & Le Patichou

HAARLEM – Van Vessem & Le Patichou houdt op 15 en 16 maart twee open dagen  in de Bakkerij in Haarlem. De bakkerij is die dagen in volle productie.

Er worden paasbroden, paashaantjes, paasbrunchbroodjes, gevlochten broden, paasduivenkaters en nog veel meer paasspecialiteiten gebakken. Kinderen mogen zelf paasbroodjes bakken die de maandag erna in een winkel naar keuze op te halen zijn.

Tasty Bite
Verder staat de bakkerij in het teken van Tasty Bite, een nieuw concept wat na Pasen in alle Van Vessem & Le Patichou winkels geïntroduceerd wordt. Tijdens de open dagen worden de Tasty Bites wel volop gebakken en eigenaren Jos Huijbregts en Pieter van der Spek zullen de bezoekers om hun mening vragen over dit product.

De Tasty Bite wordt in drie verschillende varianten gebakken, hartig en zoet. Er is een Power Bite, voor meer energie, een Enjoy Bite die altijd tussen door kan en de Slim Bite met minder calorieën.
De Tasty Bites voldoet aan allerlei trends zoals minder zout, meer vezels en de Bites bevatten geen transvetten of verzadigde vetten. Zo wordt alleen plantaardige olie gebruikt voor de productie.

Voor meer informatie
www.vvlp.nl.
 

Reageer op dit artikel