nieuws

Koopmans houdt Masterclasses Smaak

Nieuws

Koopmans Meel start in maart met masterclasses over smaak.

Koopmans houdt Masterclasses Smaak

LEEUWARDEN – Koopmans Meel start in maart met masterclasses over smaak.

In de workshops ‘Bakken met smaak’ worden de deelnemers volledig bijgepraat over wat er speelt bij de consument. Daarnaast wordt bakkers uitgelegd hoe te onderscheiden van andere aanbieders. De masterclass wordt gepresenteerd door smaakgoeroe Peter Klosse. Brooddesigner Lucas Vermeulen vertelt over zijn eigen inspiratie op smaakgebied.

Proeverij
De workshop wordt afgesloten met een proeverij in restaurant de Echoput in Hoog Soeren. De masterclasses vinden plaats in maart, april en mei. De kosten zijn 150 euro per persoon, inclusief gratis introducé.

Meer informatie of aanmelden: Koopmans Meel Tel. 058-2948494

Reageer op dit artikel