nieuws

Goede start’ Bakkerij Dagen 2008

Nieuws

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen 2008 zijn begonnen. Bij de opening was het meteen goed druk. Vele duizenden kwamen op de beurs af op dag 1.

Goede start’ Bakkerij Dagen 2008

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen 2008 zijn begonnen. Bij de opening was het meteen goed druk. Vele duizenden kwamen op de beurs af op dag 1.

 
De Bakkerij Dagen 2008 in de Amsterdamse RAI beleefde op de eerste dag een prima start. Ruim 4400 bezoekers bezochten het nationale evenement voor de bakkerijbranche in Amsterdam op zondag. ‘Een prima aantal’, zo concludeert beursmanager Pim van Houten tevreden. We hebben goede en positieve feedback gekregen van zowel bezoekers als standhouders.’ De Bakkerij Dagen worden van zondag 2 tot en met dinsdag 4 maart gehouden in Amsterdam RAI. Na de afwezigheid van een jaar is de beurs voor het eerst in de nieuwe, tweejaarlijkse cyclus van start gegaan. Van Houten: ‘Er is veel interactie op de beurs, veel activiteiten. Het is een prima beurs met veel beleving.’ Er zijn in totaal 10.000 voorregistraties gedaan voor de beurs.
 

Reageer op dit artikel