nieuws

Den Soeten Inval bakt beste Bolus

Nieuws

MIDDELBURG – Bakkerij Den Soeten Inval uit Goes heeft tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de NBOV-regio Zeeland de Bolustrofee 2008 gewonnen.

Den Soeten Inval bakt beste Bolus

MIDDELBURG – Bakkerij Den Soeten Inval uit Goes heeft tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de NBOV-regio Zeeland de Bolustrofee 2008 gewonnen.

In totaal deden 34 NBOV leden mee aan de keuring. Tien van hen werden door de vakjury genomineerd voor de titel. Naast het model van de bolus, werd gelet op een goede verhouding tussen volume en gewicht, de malsheid, de afbeet en smaak. Een consumentenjury, bestaande uit docenten van het ROC Zeeland in Middelburg, waar de bijeenkomst ook gehouden werd, wezen uiteindelijk Bakkerij ‘Den Soeten Inval’ uit Goes als winnaar aan. De tweede plaats was voor Bakkerij Pladdet uit Oostburg. Het brons ging naar De Gangmaker uit Kruiningen. Helaas voor de organisatie waren vier van de vijf winnaars niet aanwezig bij de uitreiking.

 

Reageer op dit artikel