nieuws

Sonneveld: ‘Minder zout, meer niet

Nieuws

PAPENDRECHT – Sonneveld organiseert op 11 februari in het Ebic auditorium in Papendrecht een seminar over zoutreductie in brood.

Sonneveld: ‘Minder zout, meer niet

In 2009 moet de hoeveelheid zout in brood terug van maximaal twee procent naar maximaal 1,8 procent. De bedrijfstak moet zich gaan aanpassen. Maar hoe en wanneer gaat u dat doen? Welke alternatieven zijn er? Welke vervolgstappen kunt u na 2009 verwachten? Sonneveld zet in het seminar alles op een rij. Achtergronden, ontwikkelingen, gevolgen voor smaak, oplossingen en alternatieven.
 
Workshops
Sprekers op het seminar van Sonneveld zijn onder meer Frans Kok, hoogleraar voedingstechnologie aan de Wageningen Universiteit, Valérie Klostermann van het Voedingscentrum. Gert Jongerius spreekt over ‘Ik Kies Bewust’.
 
Later dit jaar volgen ook workshops voor brood met minder zout, zo meldt Sonneveld op de Ebic website.

Reageer op dit artikel