nieuws

Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht

Nieuws

WAGENINGEN – Tien dagen nadat de uitnodigingen de deur uit zijn gegaan is het Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht. Dat betekent dat er ruim 950 mensen het gala op 8 april in studio 21 in Hilversum zullen bijwonen.

Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht

WAGENINGEN – Tien dagen nadat de uitnodigingen de deur uit zijn gegaan is het Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht. Dat betekent dat er ruim 950 mensen het gala op 8 april in studio 21 in Hilversum zullen bijwonen.

Diegenen die zich nu aanmelden voor het gala krijgen een plek op de wachtlijst. Wanneer een reservering vervalt, worden op volgorde van inschrijving de plaatsen alsnog aan de personen op de wachtlijst toegekend. Het Nationaal Bakkerij Gala, met als thema dit jaar ‘Brood en Spelen’ is hét podium voor talenten uit de branche.

Vorig jaar waren bijna negenhonderd branchegenoten in Studio 21 in Hilversum er getuige van hoe Sven Kramer, wereldkampioen allround schaatsen, werd benoemd tot ambassadeur van de Nederlandse bakkerij. Maar ook de winnaars van de Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar werden er, net zoals dit jaar, bekendgemaakt. Evenals de Guardian of Pastry Arts en de Ridder van het Jaar. Verder wordt de Bakkerij Innovatie van het Jaar uitgereikt. De bijzondere avond staat bol van spannende noviteiten, inspirerende speeches, spraakmakende verrassingen en gepaste vaktrots.

 

Reageer op dit artikel