nieuws

Hoekstra houdt voorleesontbijten

Nieuws

BEDUM – Voorlezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, net als ontbijt. Reden voor Klaes Hoekstra om beide onderwerpen te combineren. Hij start met het voorleesontbijt.

Hoekstra houdt voorleesontbijten

 

BEDUM – Voorlezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, net als ontbijt. Reden voor Klaes Hoekstra om beide onderwerpen te combineren. Hij start met het voorleesontbijt.

 

Met het initiatief haakt de Bedumse bakker in op de Nationale Voorleesdagen die worden gehouden van 23 januari t/m 3 februari. Voorlezen is immers belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en dat is een goed ontbijt ook, aldus Klaes Hoekstra.
 
Burgemeester
Reden voor hem om beide activiteiten te combineren. Hoekstra houdt op 30 januari het voorleesontbijt in het plaatselijke buurtcentrum. Alle leerlingen uit groep 1 en 2 in Bedum zijn uitgenodigd. Ruim 300 kinderen zullen tijdens het ontbijt kunnen luisteren naar verhalen van onder andere de burgemeester van Bedum.
 

Reageer op dit artikel