nieuws

Gratis pinautomaat voor Bakkerij Van Brug

Nieuws

AARLE-RIXTEL – De broers Van Brug van bakkerij Van Brug te Aarle-Rixtel ontvingen donderdag 17 januari een gratis PINautomaat met een jaar lang gratis PINnen. De ondernemers wonnen dit met een prijsvraag in Bakkerswereld.

Gratis pinautomaat voor Bakkerij Van Brug

De prijsvraag was georganiseerd door Bakkerswereld in samenwerking met de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen. De Stichting verloot een aantal keer een gratis Slim PINpakket. Zij wil hiermee de aandacht vestigen op de subsidiemogelijkheid voor ondernemers die een betaalautomaat willen aanschaffen.
 
Subsidie
Op www.slimmepinpakketten.nl staan alle PINpakketten die in aanmerking komen voor honderd euro subsidie van de Stichting. Ook kan op de website meteen subsidie worden aangevraagd. De prijs werd aan Guido en Edward van Brug uitgereikt door Miriam Osten van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen.
 
Bakkerij
De Van Brugs bakken al vier generaties lang. Hun producten zijn van ambachtelijke kwaliteit, maar de bedrijfsvoering is zeer eigentijds. Bij bakkerij Van Brug kunnen klanten hun brood en banket nu afrekenen via een PINautomaat die op ADSL is aangesloten. Steeds meer winkeliers kiezen voor PINnen via breedband vanwege de snelheid en de lagere communicatiekosten die ze voor PINnen moeten maken.
 
Edward van Brug is blij met zijn prijs: ‘Ik had al een PINautomaat, maar die moest worden vervangen. Nu heb ik ongeveer 300 transacties per maand, maar het worden er steeds meer. Met de breedbandverbinding kan dat prima. Bovendien kan ik via die verbinding ook internetten en later bijvoorbeeld beelden vertonen in de winkel.’
 
Goedkoper
De Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (een samenwerkingsverband van ondernemers en banken) riep de subsidieregeling en het fenomeen Slimme PINpakketten in het leven met de bedoeling dat consumenten de komende tijd op nog meer plaatsen terecht kunnen voor betalingen met hun PINpas. Miriam Osten van de Stichting: “PINnen is veiliger en efficiënter. Door betere, goedkopere en vooral eenvoudigere totaaloplossingen maken we het met name voor kleinere ondernemingen een stuk interessanter om elektronisch betalen te accepteren. En door de € 100,- subsidie is het aantrekkelijk om juist nu te investeren in PINapparatuur”.
 
Meer info?
De Stichting heeft 10.000 subsidies beschikbaar. Daarvan zijn er inmiddels ruim 6.800 verstrekt. Op www.slimmepinpakketten.nl staat welke PINpakketten onder de regeling vallen. Op deze website kan ook op simpele wijze de subsidie worden aangevraagd.
Foto: Cofoto Fotografie
 

Reageer op dit artikel