nieuws

Brood en spelen thema Nationaal Bakkerij Gala

Nieuws

WAGENINGEN – Brood en Spelen. Dat is het thema van het tweede Nationaal Bakkerij Gala, dat op 8 april wordt gehouden. in Studio 21 in Hilversum.

Brood en spelen thema Nationaal Bakkerij Gala

Het wordt weer een feestelijk evenement waar de totale bakkerijbranche elkaar ontmoet. Tijdens het gala worden noviteiten uit de bakkerijbranche en muziek tijdens een diner afgewisseld met vermaak door professionele topartiesten, belangrijke prijzen en bijzondere gastsprekers.
 
Thema
Het tweede gala heeft als thema ‘Brood en Spelen.’  Het thema refereert aan het bakkersvak en de olympische spelen. Daarnaast staat het symbool voor de balans tussen goede voeding en voldoende lichaamsbeweging.
 
Het Nationaal Bakkerij Gala is een groots opgezet evenement dat uniek is voor de brood- en banketbakkerij sector. Een podium voor vaktrots, waar nieuwe mogelijkheden voor de branche worden geopperd en uitdagingen binnen het vak getoond worden, aldus de organisatie. Het gala is een initiatief van NBOV en NVB.
Meer informatie:  www.nationaalbakkerijgala.nl
 

 

Reageer op dit artikel