nieuws

LeuksteBijbaan.nl ook voor bakkers

Nieuws

BREDA –  In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om het juiste personeel te vinden en te behouden zien steeds meer werkgevers het voordeel van studenten als werknemers. Vacaturebank ‘LeuksteBijbaan.nl’ richt zich nu ook op bakkers.

LeuksteBijbaan.nl ook voor bakkers

BREDA –  In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om het juiste personeel te vinden en te behouden zien steeds meer werkgevers het voordeel van studenten als werknemers. Vacaturebank ‘LeuksteBijbaan.nl’ richt zich nu ook op bakkers.
Niet alleen grote bedrijven zoals Bakker Bart hebben de weg naar LeuksteBijbaan.nl gevonden, maar steeds vaker ook de kleinere middenstander, zoals Bakkerij Paridaans in Eindhoven, Fietspoint Oldenburg uit Weesp en Super Sandwich uit Breda.
 
Volgens Ruud van Dal van LeuksteBijbaan.nl zijn studenten flexibel ingesteld, leergierig, werken ze tegen een voor de werkgever aantrekkelijk tarief en zijn breed inzetbaar. Vanaf september 2007 biedt LeuksteBijbaan.nl de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op internet. Niet zomaar in lukraak enkele steden, maar op gemeenteniveau. Op deze manier is de werkgever goed te traceren bij scholieren en studenten uit eigen stad of gemeente. Van Dal: ‘Dit is ook het onderscheidend vermogen van LeuksteBijbaan.nl ten opzichte van andere online vacaturebanken; Een student kan echt in zijn of haar directe omgeving een leuke bijbaan vinden.’
 

Reageer op dit artikel