nieuws

Innovatieprijs op Bakkerij Gala

Nieuws

HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala, dat op dinsdag 8 april voor de tweede keer wordt gehouden, krijgt een nieuw onderdeel: de innovatieprijs. De prijs is bedoeld voor de industriële bakkerij.

Innovatieprijs op Bakkerij Gala

HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala, dat op dinsdag 8 april voor de tweede keer wordt gehouden, krijgt een nieuw onderdeel: de innovatieprijs. De prijs is bedoeld voor de industriële bakkerij.

De organisatie wil met deze prijs extra erkenning geven aan innovatieve ideeën in de branche. Het product dat in 2007 het meest heeft bijgedragen aan de consumptie van bakkerijproducten wint de prijs. Inzendingen worden beoordeeld op meetbare criteria, onder andere via GFK cijfers. Een professionele jury bepaalt de winnaar. 
 
Bakkerij van het Jaar
Tijdens het gala worden ook de (Banket)bakkerij van het Jaar bekend worden gemaakt en de Guardian of Pastry Arts uitgereikt. Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van de NBOV en de NVB. Het evenement beleefde dit jaar op 20 maart zijn primeur. 850 gasten bezochten het gala waar schaatskampioen Sven Kramer werd gepresenteerd als de ambassadeur van de Nederlandse bakkerij.
 

Reageer op dit artikel