nieuws

Geert Sonneveld treedt terug

Nieuws

PAPENDRECHT – Geert Sonneveld treedt terug bij het Papendrechtse familiebedrijf Sonneveld. Hij blijft aandeelhouder.

Geert Sonneveld treedt terug

PAPENDRECHT – Geert Sonneveld treedt terug bij het Papendrechtse familiebedrijf Sonneveld. Hij blijft aandeelhouder.

Geert Sonneveld heeft dit zelf bekendgemaakt door middel van een brief. Sonneveld is per 1 januari van dit jaar gestopt met de dagelijkse gang van zaken. Hij trekt zich verder terug in de rol van aandeelhouder. Wel laat hij weten beschikbaar te zijn voor het bedrijf en de branche.
 
Management
Vorig jaar legde Geert Sonneveld al zijn functie als algemeen directeur neer. Hij is opgevolgd door Cees Hack. Het nieuwe management bestaat verder uit Bruno Keus (productie directeur) en Kees van Veen (financieel directeur). Geert Sonneveld was vanaf 1971 directeur van het bedrijf. Eerst samen met zijn broer en vanaf 1973 alleen.    

Reageer op dit artikel