nieuws

Fiscus extra alert op vermogen

Nieuws

DOETINCHEM – De Belastingdienst let dit jaar bij de aangifte inkomstenbelasting extra op het sparen en beleggen in box drie. Het gaat onder meer om spaartegoeden, beleggingen, een vakantiehuis of een verhuurde woning.

Fiscus extra alert op vermogen

DOETINCHEM – De Belastingdienst let dit jaar bij de aangifte inkomstenbelasting extra op het sparen en beleggen in box drie. Het gaat onder meer om spaartegoeden, beleggingen, een vakantiehuis of een verhuurde woning.

De fiscus maakte dat woensdag bekend. Elk jaar is er een nieuw onderwerp uit de inkomstenbelasting dat extra aandacht krijgt. Afgelopen jaar was dat de bijleenregeling.
 
Tot 1 april
De ongeveer negen miljoen belastingplichtigen kunnen tot 1 april hun belastingaangifte inleveren. Dat kan via papier of digitaal. Sinds dit jaar kan er geen aangifte meer gedaan worden via een diskette.
Als extra service is de belastingtelefoon in de maand maart langer bereikbaar, ook op vrijdagavond en zaterdag.

Reageer op dit artikel