nieuws

Filmpje beste Echte Bakker van Nederland

Nieuws

De beste Echte Bakker van Nederland, Thijs Koolen, mag van zijn vrouw niet meer op vrije dagen werken om nog beter te worden. Ze vindt het welletjes, zo was gisteren te zien in Hart van Nederland van SBS6.

Filmpje beste Echte Bakker van Nederland

De beste Echte Bakker van Nederland, Thijs Koolen, mag van zijn vrouw niet meer op vrije dagen werken om nog beter te worden. Ze vindt het welletjes, zo was gisteren te zien in Hart van Nederland van SBS6.
 

SBS6 zegt in de toelichting op de beelden – woensdag 9 januari gemaakt in het Limburgse Ell: ‘Hoe ‘ie het voor elkaar krijgt weet niemand, maar bakker Thijs Koolen uit het Limburgse Ell is voor het derde achtereenvolgende jaar de Beste Bakker van Nederland geworden.’
 
De redactie van het programma vervolgt: ‘Woensdag werd ‘ie in het zonnetje gezet, al kostte het heel wat moeite om Thijs even bij z’n ovens vandaan te krijgen. Want de Beste Bakker wil dag en nacht natuurlijk maar één ding; bakken, bakken en nog eens bakken.’
 
De vrouw van Thijs heeft er echter genoeg van. Voor haar is drie keer winnen voldoende. Ze heeft liever dat Thijs niet meer werkt op de dagen dat hij eigenlijk vrij is. Maar met opzet slechtere producten maken, hoeft van haar ook weer niet.
 
 
 
 

Reageer op dit artikel