nieuws

Wedstrijd lekkerste chocoladetaart

Nieuws

ROTTERDAM – Wie maakt de lekkerste chocoladetaart? Negentien Heerlijk&Heerlijk banketbakkers strijden aanstaande weekend om de titel.

Wedstrijd lekkerste chocoladetaart

ROTTERDAM – Wie maakt de lekkerste chocoladetaart? Negentien Heerlijk&Heerlijk banketbakkers strijden aanstaande weekend om de titel.

De wedstrijd wordt gehouden tijdens het Chocola d’Amour festival in de Kunsthal in Rotterdam dat plaatsvindt op 22 en 23 september. Verder wordt er tijdens het evenement voor consumenten een wijnproeverij gehouden. De winnaar wint een reis naar Barcelona om in het eerste dessert-restaurant van de wereld, Espai Sucre te eten. De winnaar kan ook naar Jerez en El Puerto de Santa Maria, de stad waar het wijnhuis Osborne gevestigd is. De twee andere finalisten krijgen namens Callebaut een workshop  aangeboden
Meer informatie: Passionforfood Tel.  0180-547931 of via info@passionforfood
     
 

Reageer op dit artikel