nieuws

Seminar over oogstovergang 2007

Nieuws

PAPENDRECHT – European Bakery Innovation Centre (EBIC) in Papendrecht houdt op 11 oktober een seminar met als onderwerp “De Oogstovergang 2007”.

Seminar over oogstovergang 2007

PAPENDRECHT – European Bakery Innovation Centre (EBIC) in Papendrecht houdt op 11 oktober een seminar met als onderwerp “De Oogstovergang 2007”.

Op het EBIC seminar zullen diverse internationale sprekers hun mening geven over de oogstovergang in 2007.  Er zal een totaal overzicht gegeven worden over de ervaringen met de nieuwe tarweoogst vanuit verschillende invalshoeken in de keten. Naast de algemene ontwikkelingen op de graanmarkt, de prijzen en de beschikbaarheid komen ook onderwerpen aan bod als de baktechnische kwaliteit van tarwe uit onder andere België, Frankrijk en Duitsland.
 
Internationale sprekers
De sprekers op het seminar zijn afkomstig uit diverse Europese landen. Zo zal er gesproken worden door het Comité van Graanhandelaren, Limagrain Advanta, Bakemark Duitsland, Meneba Meel , Ceres Meel, Powell Bakeries UK en het Institut für Getreide-, Kartoffel- und Stärketechnologie uit Duitsland.
Meer informatie en inschrijven: www.sonneveld.com/oogstovergang2007
 

Reageer op dit artikel