nieuws

Seminar milieu en veiligheid

Nieuws

NIJMEGEN – MKB Nederland en Royal Haskoning houden een seminar voor de levensmiddelenindustrie. Naast de actuele ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid worden de praktische effecten besproken.

NIJMEGEN – MKB Nederland en Royal Haskoning houden een seminar voor de levensmiddelenindustrie. Naast de actuele ontwikkelingen op het gebied van milieu en veiligheid worden de praktische effecten besproken.

Er worden drie plenaire presentaties gehouden, uit de overige zes kan de bezoeker zelf kiezen. De drie plenaire presentaties gaan over: veranderende vergunningen, nieuwe Arbowet en meerwaarde duurzaam ondernemen.
 
De onderwerpen van de overige presentaties zijn: De effecten van REACH, Eetbaar water en veilig (her)gebruik, Luchtemissies aan banden, Energie uit de bodem, Kansen geluidszone, Milieu-impact van verpakkingen.
Het seminar wordt gehouden op dinsdag 13 november in Bunnik
Meer informatie: Marianne Vos (Royal Haskoning Den Bosch)
Tel: 073 – 6874137, e-mail: m.vos@royalhaskoning.com

Reageer op dit artikel