nieuws

Roland van Schijndel verlaat GB Plange

Nieuws

EINDHOVEN – Roland van Schijndel heeft zijn functie van accountmanager voor GP Plange in Brabant en Limburg neergelegd, hij is met pensioen.

Roland van Schijndel verlaat GB Plange

EINDHOVEN – Roland van Schijndel heeft zijn functie van accountmanager voor GP Plange in Brabant en Limburg neergelegd, hij is met pensioen.

Na een aantal jaren als banketbakker te hebben gewerkt, begon Van Schijndel 33 jaar geleden als vertegenwoordiger voor het grondstoffenbedrijf Diederik in Dordrecht en bezocht de bakkers in het zuiden van ons land. Hoewel Van Schijndel Dordrecht als standplaats had, is de bedrijfsvlag verschillende malen van kleur veranderd: Diederik werd Gist-Diederik, waarna het achtereenvolgens Gist-brocades, DSM Bakery Ingredients en GB Ingredients heette tot de huidige naam GB Plange .
 
Vakwedstrijden
Van Schijndel werd landelijk bekend vanwege zijn secretariaatswerkzaamheden voor de vakwedstrijden, die tot de jaren negentig in het land, gekoppeld aan een regionale beurs, werden gehouden. Hij deed dat met veel verve, deskundigheid en toewijding. Daarvoor werd hem tijdens de afscheidsreceptie, die op 11 september in het Philips Stadion werd gehouden, hulde gebracht door de huidige GB Plange directeur Corné Verlind en zijn voorganger Cees Kallewaard.
 

Reageer op dit artikel