nieuws

Rin van der Molen daagt bakkers uit

Nieuws

GOUDA – NBOV-voorzitter Rin van der Molen daagt alle NBOV-leden persoonlijk uit mee te doen aan de competitie Bakkerij van het Jaar 2008.

Rin van der Molen daagt bakkers uit

GOUDA – NBOV-voorzitter Rin van der Molen daagt alle NBOV-leden persoonlijk uit mee te doen aan de competitie Bakkerij van het Jaar 2008.

‘Door deel te nemen aan deze competitie onderstreept de bakker-ondernemer het belang van kwaliteit die hij aan zijn totale onderneming hecht. De competitie geeft bij uitstek aanknopingspunten om verdere progressie met zijn bedrijf te maken en het houdt hemzelf en zijn medewerkers scherp. Scherp zijn is niet moeilijk, scherp blijven wel! Daarom daag ik alle bakkers persoonlijk uit mee te doen aan de Bakkerij van het Jaar.’
 
Trots
Nog niet zo lang geleden heeft u een prachtig bakkersbedrijf overgenomen c.q. bent u een bakkersbedrijf begonnen. Daar bent u terecht trots op. De organisatie van de Bakkerij van het Jaar weet dat er vooral in de eerste jaren veel op een startende ondernemer af komt. Toch willen wij u uitnodigen om u in te schrijven voor de competitie Bakkerij van het Jaar 2008.
 
Talent
Voor ondernemers die vanaf 1 januari 2004 een bedrijf zijn gestart is er een speciale aanmoedigingsprijs. De winnaar van deze categorie wordt bekroond met de titel: talentvolste ondernemer van het jaar.
Voor meer informatie: www.bakkerijvanhetjaar.nl.

Reageer op dit artikel