nieuws

Reis Amerika valt bij Ambachtsbakker Haafs

Nieuws

DUIVEN – Jeanne Helders is de winnaar van de actie ‘Win een reis naar de USA’ Patrick Haafs, eigenaar van Ambachtsbakker Haafs in Duiven reikte de reischeque ter waarde van 1500 euro uit samen met Johan Hartog (Bakery Concepts).

Reis Amerika valt bij Ambachtsbakker Haafs

DUIVEN – Jeanne Helders is de winnaar van de actie ‘Win een reis naar de USA’ Patrick Haafs, eigenaar van Ambachtsbakker Haafs in Duiven reikte de reischeque ter waarde van 1500 euro uit samen met Johan Hartog (Bakery Concepts).

Afgelopen zomer kregen klanten van de Ambachtsbakker bij besteding van iedere € 7,50 een spelkaart waarmee ze een reis naar de USA konden winnen. Uit ruim zesduizend inzendingen werd die van Jeanne Helders als beste beoordeeld: ‘Vakantie, warme lange lome dagen, dan geniet ik nog het meest. ’s Avonds lekker barbecueën, een heerlijk geurend zomers feest. Brood van de Ambachtsbakker hoort daarbij, anders is het niet geslaagd voor mij. Dit brood voegt er, naar mijn idee, een extra smaakdimensie bij.’
 

Reageer op dit artikel