nieuws

Najaarsbijeenkomst NBOV

Nieuws

GOUDA – NBOV-regio Utrecht en ’t Gooi houdt op woensdagmiddag 14 november een najaarsbijeenkomst.

GOUDA – NBOV-regio Utrecht en ’t Gooi houdt op woensdagmiddag 14 november een najaarsbijeenkomst.

Naast de productwedstrijd  ‘Wie bakt de beste gevulde speculaas van de regio’  houdt trainer en schrijver Maurits van den Bosch (bekend van het boekje ‘Laat je klant eens wat beleven’.) een presentatie over klantcontacten in de detailhandel in het algemeen, en de bakkerij in het bijzonder. Toehoorders worden op een  humorvolle wijze geconfronteerd met aandachtspunten die zij op praktische wijze kunnen toepassen in het eigen bedrijf.
 
Speculaaswedstrijd
Deelnemers aan de speculaaswedstrijd leveren twee stukken gevuld speculaas in bij binnenkomst. De speculaas wordt anoniem gekeurd door een vaktechnische jury, waarin onder andere Peter de Wit plaatsneemt.
 
Specialiteit
Bakkers mogen ook een eigen specialiteit meenemen.  De specialiteiten worden beoordeeld door een consumentenjury, voorgezeten door voormalig TV-presentator Koos Postema. Voor zowel het gevuld speculaas als de specialiteit worden prijzen en persberichten beschikbaar gesteld.
De bijeenkomst wordt gehouden op 14 november vanaf 13.30 uur
In leerhotel Het Klooster in Amersfoort.
Meer informatie: Lex Verkleij Tel. 035 – 6012823 of
Linda van ’t Land Tel. 0182 – 693030
 
Lees ook:
 

Reageer op dit artikel