nieuws

Maarten van Strien stopt bij Zeelandia

Nieuws

ZIERIKZEE – Maarten van Strien van Zeelandia stopt er mee. Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Zeeuwse bedrijf gaat hij in oktober met pensioen.

ZIERIKZEE – Maarten van Strien van Zeelandia stopt er mee. Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Zeeuwse bedrijf gaat hij in oktober met pensioen.

Momenteel is Van Strien manager technische verkoop ondersteuning (TVO), maar de meeste bakkers kennen hem wellicht als adviseur en demonstrateur. Ook trad hij regelmatig op als keurmeester tijdens landelijke vakwedstrijden.
 
Deskundigheid
In de Klok, magazine van Zeelandia roemt commercieel directeur Frans Lijnsvelt Van Strien onder meer om zijn deskundigheid en betrokkenheid. ‘Zijn inbreng is medebepalend geweest voor het gezicht van Zeelandia in Nederland.’
 
Dynamisch
Van Strien: ‘Ik heb in een dynamische omgeving gezeten zowel qua marktkennis als technologie, denk aan Pandabrood en de ontwikkeling van meergranen mixen. Hierdoor heb ik mijn kennis kunnen overdragen en een bijdrage kunnen leveren aan de branche. Die dynamiek zal ik missen.’

Reageer op dit artikel