nieuws

Lage broodprijs Hema ‘structureel

Nieuws

AMSTERDAM – Hema kondigde deze week aan de prijs van brood te verlagen. De vaste lage eenheidsprijs is ‘structureel.

Lage broodprijs Hema ‘structureel

AMSTERDAM – Hema kondigde deze week aan de prijs van brood te verlagen. De vaste lage eenheidsprijs is ‘structureel.’ 

Dat zegt Judy op het Veld, hoofd communicatie bij Hema. De prijs van brood ligt volgens het warenhuis tien procent onder de prijs van het retailkanaal. De prijsdaling is opvallend aangezien de grondstofprijzen explosief zijn gestegen de laatste maanden. Op het Veld: ‘Wij hebben dit plan al een jaar geleden ontwikkeld, de afspraken met de bakkerijen zijn al gemaakt.’ Wie de bakkerijen zijn wilde Hema niet zeggen.
 
Prijzen
Een bolletje of pistoletje gaat 0,25 euro kosten, 6 seambollen voor een euro net als een wit. In de categorie 1,25 euro vallen onder andere boeren tijgerwit, 10 witte bollen en 6 mueslibollen. Een waldkorn en multicorn kosten 1,50 euro. 
 

Reageer op dit artikel