nieuws

Inschrijving Beste Brabantse Worstenbroodje

Nieuws

EINDHOVEN – Wie kan Theo Pastoor uit Tilburg verslaan? De viervoudig kampioen verdedigt op 2 oktober zijn titel Beste Brabantse Worstenbroodje.

Inschrijving Beste Brabantse Worstenbroodje

EINDHOVEN – Wie kan Theo Pastoor uit Tilburg verslaan? De viervoudig kampioen verdedigt op 2 oktober zijn titel Beste Brabantse Worstenbroodje.

De wedstrijd wordt gehouden door de NBOV en wordt dit jaar gehouden op het ROC in Eindhoven.  Deelnemende bakkers kunnen aan het begin van de middag hun worstenbroodjes inleveren bij regiosecretaris Ad Brans. De producten worden gekeurd door een consumenten- en een vakjury, waarin onder Peter van Heeswijk deel van uitmaakt. Van Heeswijk is bakker en onlangs gekozen tot voorzitter van het CDA.
 
Presentatie
Maurits van den Bosch, schrijver van ‘Laat je klant eens wat beleven’, houdt een presentatie over klantcontacten in de detailhandel in het algemeen, en de bakkerij in het bijzonder. De uitslag is rond 16.30 uur. 
Meer informatie: Ad Brans Tel. 0164 – 674219 of brabroba@hetnet.nl

Reageer op dit artikel