nieuws

Hoofdrol bakker Vermeulen in serie NET 5

Nieuws

HEUSDEN – Bakker Lucas Vermeulen speelt een van de hoofdrollen in de NET5 serie Als de Vrouw van Huis is. De bakker is bekend om zijn brooddesign.

Hoofdrol bakker Vermeulen in serie NET 5

HEUSDEN – Bakker Lucas Vermeulen speelt een van de hoofdrollen in de NET5 serie Als de Vrouw van Huis is. De bakker is bekend om zijn brooddesign.

In Als de Vrouw van Huis is gaan de vrouwen voor tien dagen de deur uit en laten ze hun mannen, kinderen en verplichtingen achter. Want redden ze het zonder hun vrouw…?
 
Bakkertje Deeg
Aan het sociaal experiment in het Brabantse Heusden doen ruim 50 gezinnen mee. Prominente rollen zijn weggelegd voor Yolanda en Lucas Vermeulen , eigenaren van bakkertje Deeg . Ze hebben drie kinderen en werken ontzettend hard. Bakker Lucas staat elke ochtend om 02.00 uur op. Yolande staat overdag in de bakkerij en zorgt met name voor het huishouden en de kinderen. Yolande verwacht dat het een bende wordt.  Maar volgens Lucas, die als passie heeft het ontwerpen van smaakvolle trendy broden voor speciale gelegenheden, gaat het hem en zijn kinderen zeker lukken.
 
 ‘Als de Vrouw van Huis is…’ was vorig jaar te zien op de Britse televisie en was daar een groot succes. Na het bezoeken van verschillende dorpen is de keuze uiteindelijk gevallen op het Brabantse Heusden. Gedurende de tien dagen dat de vrouwen weg zijn, krijgen ze af en toe beelden te zien van de situaties thuis. Hoe redden hun mannen het alleen en werken ze veel samen met elkaar? De hamvraag blijft natuurlijk: zijn de vrouwen onmisbaar? 
 
De uitzendingen zijn op 6 zondagavonden om 21.30 uur.
 

Reageer op dit artikel