nieuws

Grote belangstelling Bakkerij Dagen 2008

Nieuws

AMSTERDAM – Na een afwezigheid van een jaar worden volgend jaar de Bakkerij Dagen weer gehouden. De belangstelling is groot.

Grote belangstelling Bakkerij Dagen 2008

AMSTERDAM – Na een afwezigheid van een jaar worden volgend jaar de Bakkerij Dagen weer gehouden. De belangstelling is groot.

Het nationale evenement voor de bakkerijbranche wordt van zondag 2 tot en met dinsdag 4 maart gehouden in Amsterdam RAI. Na de afwezigheid van een jaar gaat Bakkerij Dagen 2008 voor het eerst in de nieuwe tweejaarlijkse cyclus van start. En dat is te merken. Product Manager Robert Melaard: ‘Er is grote belangstelling voor deelname. Meer dan tachtig procent van het beschikbare beursoppervlak is al gereserveerd door exposanten, ook door bedrijven die niet eerder hebben deelgenomen.’
 
Noviteiten
Tijdens de Bakkerij Dagen passeren alle facetten van het bakkersvak de revue. Bovendien zijn er diverse vakwedstrijden en informatieve demonstraties. Er wordt ruimte geboden aan het product, maar ook aan het productieproces, samenwerkingsvormen, de winkelinrichting en presentatie. Naast noviteiten en workshops kent de vakbeurs diverse masterclass demonstraties, door onder andere het Nederlands Patisserie Team en het Boulangerie Team
 
IJsvak 2008
IJsvak, dé nationale ijsbeurs, wordt evenals in 2005 en 2006 tegelijk met de Bakkerij Dagen gehouden. Naast praktische toepassingen en informatievoorziening, spelen demonstraties en vakwedstrijden een prominente rol tijdens IJsvak. Het evenement, dat voor de vijftiende maal wordt gehouden, kent onder meer de vakwedstrijden ‘de Gouden IJsspatel’ en ‘de Gouden IJscoupe’
Meer informatie: www.bakkerijdagen.nl.

Reageer op dit artikel