nieuws

Beurs voor nieuwe Nederlandse bakkers

Nieuws

UTRECHT – Meelproducent Ceres houdt op dinsdag 23 oktober een ontmoetingsdag voor allochtone bakkers.

Beurs voor nieuwe Nederlandse bakkers

UTRECHT – Meelproducent Ceres houdt op dinsdag 23 oktober een ontmoetingsdag voor allochtone bakkers.

Dat doet Ceres in samenwerking met grossier Efe Food en de producenten Euromeel en Olis . Ook de partijen TNO, NBC, NBOV, CWI, IMK en GZP zijn aanwezig om de bakkers van informatie te voorzien over de Nederlandse wetgeving.
 
De allochtone bakkers kunnen kennis maken met het assortiment grondstoffen van de verschillende leveranciers en hun innovaties. Daarnaast is er aandacht voor de verkoop van de producten in de winkel en de kostprijs van de producten.
De beurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht op dinsdag 23 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur.
 

Reageer op dit artikel