nieuws

Banketbakkers naar Thailand

Nieuws

UTRECHT – In samenwerking met dochteronderneming Stolp International organiseert Beko een werkbezoek voor (banket)bakkers naar Thailand.

Banketbakkers naar Thailand

UTRECHT – In samenwerking met dochteronderneming Stolp International organiseert Beko een werkbezoek voor (banket)bakkers naar Thailand.
Het gezelschap brengt van 17 januari tot en met 27 januari 2008 bezoeken aan ananasplantages en fabrieken waar ananas en gedroogd fruit verwerkt worden. De eerste dagen verblijft het gezelschap in Bangkok. Daarna wordt de reis voortgezet naar de omgeving van de River Kwai en eindigt in Hua Hin (de Koninklijke badplaats). Gedurende deze 10 daagse reis wordt naast de diverse bedrijfsbezoeken gelegenheid geboden voor culturele uitstapjes en bezoeken aan bijzondere locaties.
 
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Helma Elemans van Beko Benelux, telefoon: 030-2473073.

Reageer op dit artikel