nieuws

Ongedierte doet zich te goed aan broodbeschuit

Nieuws

PARAMARIBO –  Milieu-inspecteurs hebben afgelopen maandag bij controle een Chinese bakkerij onmiddelijk gesloten. De bakkerij in de Van Pettenpolder voldeed niet aan de eisen.

Ongedierte doet zich te goed aan broodbeschuit

PARAMARIBO –  Milieu-inspecteurs hebben afgelopen maandag bij controle een Chinese bakkerij onmiddelijk gesloten. De bakkerij in de Van Pettenpolder voldeed niet aan de eisen.
De inspecteurs troffen broodbeschuit, bestemd voor consumptiedoeleinden, aan waaraan allerlei ongedierte zoals ratten, mieren en kakkerlakken zich te goed deed.  Brood stond gewoon op de grond,vermoedelijk bedoeld om even later geleverd te worden, staat te lezen in het Dagblad Suriname. Ook vertoonde het sanitaire gedeelte mankementen.
 
De eigenaar van de bakkerij zag verder kans om in de directe omgeving kippen te kweken, hetgeen een enorme stank teweegbracht in de buurt. Bij controle van andere bakkerijen is gebleken dat die wel in redelijke staat verkeerden.

Reageer op dit artikel