nieuws

Man rijdt bakkerij binnen met Smart

Nieuws

BUSSUM – Dat was schrikken voor Peter en Jolanda Kwakman. Het Naardense bakkersechtpaar zat zaterdagavond net aan de koffie, toen de politie belde. Een man met een Smart was hun winkel in Bussum binnengereden.

Man rijdt bakkerij binnen met Smart

BUSSUM – Dat was schrikken voor Peter en Jolanda Kwakman. Het Naardense bakkersechtpaar zat zaterdagavond net aan de koffie, toen de politie belde. Een man met een Smart was hun winkel in Bussum binnengereden.
Tien minuten later waren Peter en Jolanda Kwakman ter plekke en konden nauwelijks geloven wat ze zagen. ‘Wat een consternatie,’ zegt Jolanda. ‘De complete pui lag er uit, brandweer en politie waren aanwezig en de Smart stond midden in de winkel. Overal lag glas.’ 
 
Suikerpatiënt
Het slachtoffer, een onwel geworden suikerpatiënt, werd met behulp van de brandweer gered en overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen vielen mee. ‘Gisteren heeft hij ons gebeld, zelf vond hij het ook vreselijk,’ aldus Jolanda Kwakman. 
 
De hele zondag heeft het echtpaar in de winkel staan schoonmaken, zodat het weer enigszins werkbaar is. Kwakman: ‘De klanten kunnen alweer terecht voor vers brood. Maar de materiële schade is enorm, er moet een compleet nieuw interieur aangeschaft worden. De verzekeringsexpert inventariseert vandaag.’
 
Met noodvoorzieningen houdt het echtpaar de bakkerij de komende dagen draaiende. Over enkele weken zal alles er weer pico bello uitzien is de verwachting. 
 
 
 
 

Reageer op dit artikel